بدون شک داشتن حافظه قوی ضمن اینکه ارثی است شدیداً به نوع تغذیه مرتبط است. لذا استفاده از آنها حافظه انسان را برای جلوگیری از فراموشی تقویت می کند.  

 

استفاده بیشتر از مواد گلوکز مثل خرما، عسل و شیرینی های طبیعی، همچنین غذاهای حاوی کلسیم و فسفر مثل،  لبنیات، روغن ماهی و جگر و . و یتامین ها مثل پرتقال، هویج، گوجه فرنگی و سبزیجات تازه و همچنین خوردن برخی از حبوبات خصوصا عدس توصیه  شده است .

شاداب سازی درونی و معنوی در مدارس

چگونگی شاداب نمودن مدارس

چگونه یک مدرسه زیبا داشته باشیم؟

حافظه ,کند ,مواد ,مثل ,استفاده ,تقویت ,تقویت می ,می کند ,یتامین ها ,و یتامین ,و و

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ته دیگ سیب زمینی طعم متفاوت قهوه ابزار آشپزی جواد نیوز دانلود رایگان فیلم و سریال جدید باستان شناس حرفه ای شو (در زمینه های مختلف) دانلود کتاب نگرشی بر طیف سنجی برهمن موثق Attrib از برای سوم شخص غایب...